Vincellér Vendégház

A 4–5 fő fogadására alkalmas komfortos üdülőház a Séd-patak völgyében, a történelmi hagyományokban gazdag Királyszentistvánon, néhány hektáros családi birtokon, csendes környezetben nyújt otthont a kikapcsolódni vágyóknak. A Vendégház kényelmét két szoba, egy teljesen felszerelt konyha, fürdőszoba, vécé, egy napozó és egy fedett terasz szolgálja. A ház fűtése gázfűtés. Az udvarban lehetőség nyílik bográcsozni, grillezni, ismerkedni a háziállatokkal, borozgatni a Vendégház közelében található pincénkben és szőlőlugasunkban.

Vendégházunk több hektáros családi birtokon fekszik, ahol szőlő, gyümölcsös, állatok, pince találhatók. Az állatokat kedvelő vendégeink portánk kedvenceit közelebbről megismerhetik, simogathatják. A birtokon sok védett növény található, köztük a csaknem kizárólag itt honos István Király szegfű. A Vendégház szomszédságában elterülő árvalányhajas mező feledhetetlen élményt nyújt.

A birtok lankáiról csodálatos kilátás nyílik a Balatonra és a Bakonyra egyaránt. A területen található kecses sziklákon hüllők pihennek meg, a partfalban gyurgyalagok fészkelnek. A birtokon tett séta során fácánnal, fogollyal, őzzel, vadnyúllal találkozhatunk. Számukra a család által kihelyezett itató ad enyhülést a forró nyári napokon.

Vendégházunknál kerékpár-kölcsönzésre is lehetőség nyílik. Kiépített bicikliúton lehet megközelíteni a Balatoni bringa-körutat illetve Veszprémen keresztül a Balaton-felvidék illetve a Káli-medence kerékpárútjait.

Vincellér Vendégház

8195 Királyszentistván, Malomvölgy u. 2.

Telefon: 06 30 407 4666

E-mail: redlagnes@freemail.hu


Ajánlatkérés