Tavas Barlang Apartman

Az apartman a város központjában, a Fő téren, az új OTP Bankkal szemben található. A lépcsőházból nyíló zárt folyosóról van a bejárási lehetőség. Innen a zöldövezetben lévő Városi Mozira van rálátás. A Fő térre délre néző terasszal csatlakozik a lakás, nincs takarásban, ezért éven át napfényes, világos, jól szellőztethető. A társasház melletti „saját” parkolóban parkolási lehetőség van.

Az apartman összkomfortos. A konyha, folyosó, külön álló WC és fürdőszoba új járólapos, csempézett. A konyha egyedi készítésű konyhabútorral, teljes felszereléssel (hűtőgép, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, evőeszközök, edényzet) várja a vendégeket. A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

A szobában található a kényelmes pihenést nyújtó francia ágy és egy kisebb heverő, mely fekvőhelyként is szolgálhat. A szobából nyílik az erkély, melyet egész éven át beragyognak a nap sugarai. A szobában TV, wifi kapcsolat, 2 fő részére ágynemű, a fürdőszobában törölköző biztosított.

Az apartman két éve teljesen felújításra került, fehér nyílászárokkal, hő-és hangszigetelt ablakokkal, bejárati ajtóval, redőnyökkel, kaputelefonnal ellátva, fűtését központi fűtés biztosítja.

Szolgáltatások:

saját parkoló, felszerelt konyha, WIFI, TV

Segítünk:

+36 20 943 2186


Ajánlatkérés