Pannon Egyetem – Központi Kollégium

A látnivalókban és történelmi nevezetességekben gazdag város egyetemi negyedében áll a Pannon Egyetem Központi Kollégiuma, amely július és augusztus hónapban egyaránt hívja a hegyek, a Balaton és a történelem szerelmeseit.

A minőségi szórakozáshoz elengedhetetlen a jó pihenés, ehhez kínáljuk szobáinkat, amelyek jellegzetes kollégiumi elhelyezést biztosítanak, de az épületben találhatók magasabb komfortfokozatú saját fürdőszobás szobák is. A kollégiumot a közelmúltban felújították, ezzel megkapta a mai modern, kényelmes formáját. Vendégeink választhatnak a 2 ágyas apartman szobák (saját vizesblokkal) valamint 2 ágyas szobák és 2x3 ágyas lakóegységek (ezek a szobák közös, folyosói vizesblokkal rendelkeznek) közül.

A kirándulni vágyóknak ideális kiindulópont, hiszen már az ablakokból kinézve is fejedelmi kilátásban van részünk. A vár, hátterében a Bakony hegységgel, mindenkit testmozgásra invitál, aki azonban rövidebb túrára vágyik, felkeresheti az innen szintén látható, a város határain belül található Gulya domb kilátótornyát is.

Aki más jellegű, esetleg kevésbé aktív kikapcsolódásra vágyik, számos programlehetőség közül válogathat a városban, időszaktól függően. Megtekintheti a Veszprém Rally izgalmas versenyét, és stílusában is többféle kulturális rendezvény közül válogathat: Utcazene Fesztivál, VeszprémFeszt, Veszprémi Nyári Fesztivál, Vivace Nemzetközi Kórusfesztivál. A sort időben a Cell-cup Nemzetközi Kézilabdakupa és az augusztus 20-ai ünnepségek zárják. Mindezek az események könnyű 10 perces sétával elérhetők a szállásról, így a kikapcsolódást és feltöltődést egy pohár bor kíséretében is élvezheti.

Ha valaki a szórakozásnak mégis inkább a nyugodtabb, békésebb formájára vágyik, az épületben található társalgók kényelme a nagyméretű televíziókkal, a közösségi élet vagy csocsó- és biliárdasztal remek lehetőséget kínálnak ehhez.

A szállóvendégek biztonságát hivatott szolgálni a 24 órás recepciós szolgálat, zárt parkoló és a biztonsági kamerarendszer. Több nyelven beszélő, felkészült recepciós kollégáink állnak vendégeink rendelkezésére.


Segítünk:

+36 88 800 000

recepcio@vekoll.uni-pannon.hu

Szolgáltatások

háromféle szobatípus: 2x3 ágyas lakóegységek, 2 ágyas szobák (mindkettő közös, folyosói vizesblokkal), 2 ágyas apartman szobák (saját vizesblokkal);

társalgó helyiségek, kondicionáló terem, csocsó- és biliárdasztal, kerékpárkölcsönzési lehetőség, zárt parkoló és megfigyelő rendszer;

tréningek, megbeszélések megtartására alkalmas helyiségek;

étkezési lehetőség előzetes egyeztetés után.

Földszint: 11 db 2 ágyas szoba (mosogató, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény; konyha, vizesblokk a folyosón)

Emeletenként 15 db 2x3 ágyas lakóegység (egy közös tér, abból nyíló két szoba, a közös térben asztal, szék, hűtőszekrény, mosogató, mosdókagyló; vizesblokk a folyosón)

Apartman: 10 db 2 ágyas, apartman jellegű szoba (minikonyha: mosogató, mikrohullámú sütő, főzőlap, hűtőszekrény; saját fürdőszoba). A konyhában edények és étkészlet nincs. Az apartmanok pótágyazhatók.

sport: egyetemi létesítményekben előzetes egyeztetéssel

24 órás recepció, biztonsági őr, zárt parkoló, kamerás megfigyelő rendszer


Ajánlatkérés