Őshaza Falusi szálláshely

Az ŐSHAZA falusi szálláshely 2 fő kényelmét szolgálja maximálisan, behozva életükbe a békés otthon érzését. Ezt biztosítja a kényelmes apartman és a házhoz tartozó különböző pihenőhelyek, amelyeket a vendégek kedvükre használhatnak.

Az ŐSHAZA falusi szálláshelyet a tulajdonosok (Zsuzsa és Tibor) úgy alakították ki, hogy az visszahozza kicsit a régi falusi életérzést az ide érkezők részére, de ugyanakkor nagyon kényelmes, friss üdeséget árasszon. Vidékfejlesztőként és örökös (sz)építőként nem titkolt cél az sem, hogy a házigazdák szeretnék megismertetni, megkedveltetni vendégeikkel a mai magyar falusi életformát.

Ezt lehetővé teszik az ajánlott programjaik, és az a mindennapi tevékenység, amibe az itt töltött pár nap alatt bárki betekintést nyerhet.

Bazsi a Balaton-felvidék nyugati szélén egy 500 fő alatti kedves kis település. Évekkel ezelőtt a régi tájjellegű almafákról vett szaporulatokból több ezret ültettek el a lakosok. Egyre többen gazdálkodnak kiskertjeikben, „hegyi” pincéik körül. A faluban lehetőség van kettő túraútvonal segítségével betekintést nyerni a helyiek életébe is.

Szolgáltatások:

zárt, tágas udvar, kutyabarát, kiülő, teraszos kert

Segítünk:

+36 70 453 5296

oshaza2017@gmail.com


Ajánlatkérés