Öregerdész Vendégház

Több mint száz éves erdészház, a modern kor igényeivel kiegészítve fogadja csendes, békés, pihentető környezetben, de mégis aktív pihenést kereső vendégeket. Jól felszerelt apartmanokban, kedves, családias környezetben, finom házias ételekkel várják a kikapcsolódásra vágyókat.
Otthonos, két szobás apartmanokkal, földszinti közösségi helyiséggel, wellness szobával, tágas terasszal, rendezett, bútorozott kerttel várják az ide látogatókat. Mindezek együttesen teszik felejthetetlenné az itt töltött napokat.
A vendégház kínálatát főként azoknak a családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk, akik valódi falusi hangulatra, a természet közelségére vágynak, szeretnek nagyokat túrázni, kerékpározni, fogatozni és jókat enni. A horgászat szerelmesei is megtalálhatják számításaikat a két közeli horgásztónál, a Pisztrángosnál és a városlődi halastónál. A környék gazdag vadállománya a vadászatnak hódolókat várja.
Az Öreg Erdész Vendégház kisebb céges rendezvények helyszíne is lehet.


Segítünk:

+36 30 994 0688

+36 30 268 8975

info@oregerdeszvendeghaz.hu

Szolgáltatások

nosztalgia dézsafürdő, parkolási lehetőség zárt udvarban, felszerelt konyha, hűtővel, babaágy, közösségi helyiség, LCD TV, WI-FI Internet, grillezés, bográcsozás, ping- pong


Ajánlatkérés