Kővirág vendégház

Zircen a Bakony szívében található családi házunk egy csendes utca végén. A felső szinten kialakított külön bejáratú apartman 2-3 ágyas szobái igény szerint pótágy elhelyezésével ideálisak nagy családoknak, baráti társaságoknak akár 10 főig is. Az apartmanhoz külön udvarrész tartozik, ahol bográcshely (ingyen fával), filagória áll a vendégeink rendelkezésére.

Mivel az emelethez külön udvar és bejárat van, így senki nem zavarja a pihenni vágyókat. Az udvaron egy autónak tudunk helyet biztosítani, több autó esetén a ház mellett ingyenes parkolásra alkalmas terület van. A konyha teljesen felszerelt, önálló főzésre alkalmas, alap fűszerekkel ellátva. Pár percre található családias vendéglőben is megoldható az étkezés. Minden szobában külön TV, ingyenes WiFi szolgálja vendégeink kikapcsolódását.

A zirci látnivalók, a környék nevezetességei (Bakonybél: Pannon csillagda, Monostor, Tájház. Eplény: sí- és bringaréna, Csesznek: vár. Pannonhalma: Apátság. Tés: szélmalom, Római fürdő, Veszprém: vár, állatkert……) és számos túraútvonal (Országos Kéktúra, Kőrishegyi kilátó, Gerence-völgy, Cuha-völgy…) várja az idelátogatót.

Áraink:

Felnőtt: 3000.-Ft/fő/éj+ Idegenforgalmi adó

Gyermek: 3-14 éves korig: 1500.-Ft/fő/éj, 3 éves korig: ingyenes

Fizetés: készpénzzel és SZÉP Kártyával lehetséges.

Szolgáltatások:

WIFI, saját felszerelt konyha, fürdő, wc, bográcshely

Segítünk:

+36 30 409 6129

szaboantalistvanne@gmail.com


Ajánlatkérés