Kisfaludy Hotel***

A Kisfaludy vendégház Sümeg szívében, az öreg gesztenyefák árnyékában helyezkedik el. Mindössze 5 perces sétával a közelben vegyesbolt, posta, bankautomata, és turistalátványosságok találhatóak. 10 komfortos szobával, 30 fő befogadására alkalmas vendégházban várják a pihenni vágyókat.
Nagyobb csoportok szobafoglalása esetén kedvezményes áron tudják igénybe venni a vendégház szolgáltatásait. Szobákhoz külön fürdőszoba is tartozik, és műholdas tv csomag is biztosított!
A kikapcsolódásról pedig finn szauna, remek sümegi borok, és igazi magyaros ételkülönlegességeink gondoskodnak. A 120 fő befogadására alkalmas étterem finom magyaros konyhájával vonzza a vendégeket. Az étterem még kiegészül egy 50 fős nemdohányzó különteremmel és egy 40 fő befogadására alkalmas cukrászdával is.
A nyári időszakban megnyitott hangulatos erdélyi stílusú kerthelységgel várják a kedves vendégeket. A kerthelység 120 fő ellátását tudja biztosítani.
A vendégház kiválóan alkalmas családi rendezvények, céges bulik, szülinapi zsúrok, kerti partik és esküvői rendezvények lebonyolítására is. A konyha hideg és meleg konyhai készítmények előállításával foglalkozik.


Segítünk:

+36 87 352 128

info@kisfaludy.eu

Szolgáltatások

TV, külön fürdőszoba, finn szauna, csoportoknak kedvezmény, a közelben: bolt, bankautomata és posta,


Ajánlatkérés