Két Lotti Villa

A Két Lotti Villa Gyógypanzió Veszprém központjától 5 percre található, tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyedén megközelíthető helyen. Igényes, polgári környezet, családias légkör, pihenőkert és terasz várja a kedves Vendégeket.
Az udvarban zárt parkoló is található. Csoportos-, és gyermek kedvezményeket is biztosítanak.
24 órás portaszolgálat biztosítja a vendégek nyugodt pihenését. Szaunával és masszázzsal is kényeztethetik magukat a panzió vendégei. Manikűr pedikűr szolgáltatást is igénybe vehetnek az ide látogatók. A panzióban wifi is elérhető.
Kiváló helyszíne lehet családi rendezvényeknek, különböző tréningeknek. A legkisebbekre is gondolva etetőszék is igénybe vehető, illetve társasjátékok is rendelkezésre állnak. A Panzióban akadálymentesített szobák is is elérhetők.


Segítünk:

+36 70 638 0545

info@ketlotti.hu

Szolgáltatások

24 órás porta, akadálymentesített szobák, étkezési lehetőség (reggeli helyben, és házhoz szállítási lehetőség), tréning rendezésére alkalmas helyszín, családi rendezvényhelyszín, grillezési lehetőség, manikűr, pedikűr (előzetes egyeztetés után), masszázs, őrzött parkoló, szauna, társasjátékok, WIFI/WLAN, etetőszék


Ajánlatkérés