Káli Art Inn

A Káli Art Inn egy valódi gyöngyszem a Káli-medence természetvédelmi területén. Igazi ínyencfalatok, kitűnő borok és odaadó kiszolgálás várja a betérőket a környező vidék szépsége pedig valósággal ámulatba ejt. Kapcsolódjon ki, érezze jól magát, és hagyja maga mögött a rohanó világot! Válasszon az igényeinek megfelelően a sokszínű szálláslehetőségek közül!

A főépület előző fénykorában tiszti kaszinóként üzemelt. A századforduló polgári hangulata megelevenedik a reggelinél, este pedig a híres balatoni és környékbeli borok csillognak a poharakban. Igazi ínyencfalatok díszelegnek a tányéron, amelyeket különlegesen ízesítenek a saját kertből származó fűszerek. Igazi ínyenckaland veszi kezdetét kiváló helybéli és más tájakról származó magyar borkülönlegességek társaságában.

Ébredés után a kiadós reggeli, utána pedig egy séta vagy biciklitúra a gyönyörű vidéken jóleső felüdülést ígér. Kedvünkre festhetünk a tágas műteremben vagy elolvashatjuk azokat a könyveket, amiket mindig is szerettünk volna. Hagyjuk a napot elcsendesedni a kertben egy pohár finom borral a kezünkben a csillagos ég alatt!

A kalandvágyók a lovaglást és kocsikázást is kipróbálhatják, hiszen itt az a mondás járja, hogy ezen a vidéken az ember mindennap lovagolhat anélkül, hogy kétszer ugyanarra az útra tévedne. Fedezze fel a táj szépségeit lóháton vagy lovas kocsin! Ha pedig csendes ellazulásra vágyik, merüljön el a medencében, melegedjen fel a szaunában vagy helyezze magát kényelembe a könyvtárban egy kellemes olvasnivalóval! A 10.000 négyzetméter területű kertben játszótér, homokozó és egy kis tó várja a legkisebb vendégeket.

A Káli Art Inn tökéletes helyszínéül szolgál ünnepségeknek és vállalati rendezvényeknek. Biztos lehet benne, hogy itt a legapróbb részletek is a helyükre kerülnek. A Káli Inn az a hely, amire mindig jó szívvel fog visszaemlékezni.

Segítünk:

+36 30 922 8715
+36 20 239 8448
mail@kali-art.com

Szolgáltatások

Étterem, kávézó, konferenciaterem, wellness, szauna, játszótér, kert, légkondicionáló, kábeltévé.


Ajánlatkérés