Hotel Kristály Ajka

A szálloda próbál a széles körű igényeknek megfelelni és nagy választékot kínálni. Ezt az is mutatja, hogy a 38 db szobából a 2 db akadálymentesített szoba, a 2 pár összenyitható szoba és a 6 db retro szoba nem csak a hétköznapi vendégeknek nyújt pihenési lehetőséget, hanem a mozgáskorlátozottak, a családok és az üzleti vendégek igényeit is igyekszik kielégíteni.

Étterme külön teremmel, téli kerttel és terasszal várja a kulináris ételek kedvelőit, ahol a hagyományos ételek mellett az ínyencségek is megtalálhatóak. Az A’la carte lehetőségen kívül menü szolgáltatás is elérhető. A finomságok kedvelőinek pedig a főbejárat mellett elhelyezkedő Kristály cukrászda édesíti meg a napjait.

Az aktív pihenés kedvelőinek igényes kikapcsolódást biztosítanak a szálloda által kínált 4 sávos bowling pályák, billárd asztalok, csocsók és dartsok.

A passzív pihenés kedvelőinek igazi feltöltődést kínál a szálloda wellness részlege.A szauna világban finn és infra szauna, só kamra, illat kamra, gőzkabin, valamint egy krio szauna is megtalálható. A napozó teraszon a vendégek élvezhetik a napsütést miközben szép barna színt szereznek maguknak a pihenés alatt.

A szálloda büszkesége pedig a több funkciós 200 főt befogadó modern felszereltséggel rendelkező konferencia terem, mely különböző rendezvények, események lebonyolítására alkalmas.


Segítünk:

+36 30 607 1661

recepcio@kristalyhotelajka.hu

Szolgáltatások:

WIFI, légkondicionálás, wellness, szauna világ, ingyenes parkoló, bowling, billiárd, csocsó, darts, fitness szoba, konferencia terem

Ajánlatkérés