Hotel Historia Malomkert

A Boutique Hotel Malomkert Veszprém városának szívében található a festői szépségű Séd völgyben. A szálloda stílusa ötvözi a több száz éves műemlék épület patinás értékeit a modern kor kényelmével és eleganciájával. 11 szobánk mindegyike egyedileg berendezett, várpanorámás. A hotel minden légkondicionált szobájában LCD TV és minibár áll rendelkezésre, valamint ingyenes WIFI elérést is biztosítunk.

A szállodával egy épületben található Malomkert Sörház Veszprémben egyedülálló módon saját látványsörfőzdével rendelkezik, több mint 30 féle sörkülönlegesség és házi kézműves sör mellett házias ízekből, ételekből is széles választékot kínál vendégei részére.

A szálloda kiváló helyszínt biztosít a környező vidék felfedezéséhez akár gyalogtúra során, akár kerékpárral. A város nevezetességei, mint a Vár megannyi látványosságával, vagy a Kittenberger Kálmán Növény és Vadaspark könnyen és gyorsan megközelíthetők innen.

Elegánsan berendezett rendezvénytermünk alkalmas akár 100 fő befogadására is – legyen szó üzleti rendezvényről vagy esküvőről.

A szálláshelyen ingyenes parkolási és WI-FI használati lehetőség áll rendelkezésre.


Segítünk:

+36 88 579 230

info@hotelmalomkert.hu


Ajánlatkérés