Forest Hills Hotel & Golf

A Hotel Forest Hills**** egy nyugalmas kis sziget a Bakony tetején, ahova régimódi vendégszeretettel és modern eleganciával várják a vendégeket. Különlegességeit a birtok elrendezésében, az elhelyezkedésben, belső terekben és szolgáltatásokban, valamint gasztronómiai koncepciókban is szeretnék megjeleníteni.
A szálloda hangulata és környezete sugallja a természet és az ember egységét, amelynek teljes átélését úgy segítik, hogy hetente megújuló bio-gourmet ajánlatunkat ellenőrzött bio termelőktől frissen beszerzett nyersanyagokból állítják össze.
Szoba típusok: Club Standard Tourist, Standard Double, Junior suite, Deluxe suite-apartman. A Club Standard Tourist külön ágyas szoba, 2 fő részére, elegánsan berendezett, kényelmes ágyakkal, légkondicionált, kilátással a driving rangre, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, fürdőköpennyel, fürdőlepedővel állnak a vendégek rendelkezésére. A szobák a hotel központi épületétől 50 méterre lévő clubház épület emeleti részén kerültek kialakításra. A Standard Double szobák szintén 2 fő részére lettek kialakítva. Légkondicionált, kényelmes franciaágyakkal, kilátással az erdőre, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, fürdőköppennyel, fürdőlepedővel állnak a vendégek rendelkezésére. A Junior suite 2 fő+1 pótágyon befogadására alkalmas galériás, franciaágyas hálószoba, nappalival, balkonnal, kilátással a kültéri medencére vagy a golfpályára, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, fürdőköpennyel, fürdőlepedővel felszereltek. A Deluxe suite-apartman két franciaágyas hálószoba, nappali, kilátással a fürdőtóra vagy a golfpályára, minibárral, telefonnal, kábel-TV-vel, internet eléréssel, széffel, zuhanykabinos fürdőszobákkal, fürdőköpennyel, fürdőlepedővel várják az ide látogatókat.


Segítünk:

+36 88 573 310
info@foresthills.hu

Szolgáltatások

sókabin, jacuzzi, medence, szauna, gőzkabin, masszázs, fitnesz, tenisz, asztalitenisz, kerékpározás, nordic walking, túrázás, lovaglás, biliárd, csocsó-játék, kártyaszoba, könyvtár, élő sporrt közvetítés, bbq, játszótér, kápolna, internet elérés, TV, telefon, széf, zuhanykabinos fürdőszoba minden szobához


Ajánlatkérés