Erdei Vendégház

Töltsön el néhány napot Sümegen, a gyönyörű panorámával rendelkező Erdei Vendégházban, amely a várral szemben, a hegytetőn helyezkedik el. Sümeg utcái a múlt emlékeit őrzik, akárcsak a barokk belváros műemlékei, a templomok, a városi múzeum, a püspöki palota illetve a belváros barokk polgárházai. Aki ellátogat ide, ezeket mind felfedezheti.

A vendégház egy 1800 m2-es, parkosított telken áll. Négy 2 ágyas szoba, (ezek közül 2 pótágyazható), nagy amerikai konyhás nappali, 2 fürdőszoba és egy várra néző terasz áll a pihenni vágyó vendégek rendelkezésére. A földszinten egy franciaágyas és egy kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. A szobához fürdőszoba, egy előszoba, amerikai konyha, nappali és egy terasz tartozik. A ház tetőterében két szoba, egy fürdőszoba, folyosó és erkély található. Az étkezés önellátással megoldott, ehhez a teljesen felszerelt konyha (hűtőszekrény, gáztűzhely, edények, mikrosütő, kenyérpirító) nyújt lehetőséget.


Segítünk:

+ 36 87 352 156

+36 30 813 7792

info@erdeivendeghaz.net

Szolgáltatások

családi kedvezmény, kerékpározás, önálló vendégház, rádió a szobában, saját parkoló, úszómedence, családbarát, jól felszerelt konyha


Ajánlatkérés