Balatonfői Yacht Club

Változatos pihenésre, életre szóló élményekre, tengerparti romantikára, vagy vízi sportokra vágyik? Barátaival, kedvesével utazna, vagy üzleti ügyben keres különleges helyszínt? A Balatonfői Yacht Klub-ban Balatonkenesén mindezt megtalálja: kényelmes szobákat, Balatonra néző, tágas lakosztályokat, wellnesst, fitnesst, ínycsiklandó, gasztro-alkotásokat, és a tengerszerű Balaton, közelségében rejlő romantikát, kalandot és sport lehetőségeket.A hotelben étterem, kávézó, drinkbár, konferenciaterem, fitnesz- és játékterem, valamint a wellnessklub várja Önt.

Minden szobában légkondicionáló, kábeltévé szolgálják a kényelmét.

Reggel svédasztalos (vagy igényei szerint a`la carte) reggelivel köszöntheti a napot, és egész nap élvezheti a wellnessközpont kényelmét.

Ha 3 napnál tovább tartózkodik balatoni hotelünkben, kipróbálhatja a villanymotoros hajókat is. A wellnessközpontban igazi kényelmet kínál: az infra és finnszauna, a felszerelt fitneszterem, az aromakabin és a pezsgőfürdő testnek és léleknek egyaránt felüdülés.

GASZTRONÓMIA

Egy kreatív, sokszínű konyha, vizek szerte híres ízekkel

Tradíció és korszerűség, modern alapanyagok, egészséges ételek jellemzik éttermünket, a tematikus gasztronómiai hétvégéink pedig varázslatos meglepetéseket tartogatnak.

Konyhánk a Balaton hajósainak fő találkahelye, mert itt mindig történik valami különleges.

MI TETTE HÍRESSÉ A BFYC ÉTTERMÉT?

Éttermünket egyszerre jellemzik a hagyományok és a modern, sokszínű kreativitás. Ízei és alapanyagai, étel-alkotásai folyamatos meglepetést biztosítanak az ide betérőnek.

Nem véletlen, hogy mára a balatonfői étterem a Balaton hajósainak egyik legkedveltebb hajós találkozóhelyévé, célpontjává vált.

De ami igazán különlegessé teszi konyhánkat, az a kéthetente megrendezendő Tematikus Gasztronómiai Hétvégénk, ahol hol egy nemzet legkedveltebb ételeivel, hol pedig egy-egy nyersanyag bűvkörében alkotott fogásokkal varázsoljuk el vendégeinket.

Ha Ön egyszer járt nálunk, biztosan vissza is tér, hiszen mindig történik valami különleges.

A shéf kísérletező kedve, pezsgő munkája tüzes, szenvedélyes, vidám hangulatot varázsol a kikötő békés nyugalmába.

PRÓBÁLJA KI ÍZEINKET!

Biztosan megtalálja étlapunkon kedvenceit: legyenek azok akár a hagyományos ízek, a korszerű ételek, a hazaiak vagy nemzetköziek, sőt: egészséges finomságok is.

Borlapunkon megtalálhatja a legnagyszerűbb pincészetek válogatott gyöngyszemeit!


Segítünk:

+36 70 380 1676

recepcio@bfyc.hu

Szolgáltatások

Étterem, kávézó, drinkbár, konferenciaterem, fitnesz- és játékterem, wellnessklub, infra- és finnszauna, aromakabin, pezsgőfürdő, légkondicionáló, kábeltévé.


Ajánlatkérés