Baláca Apartman

Nemesvámos Veszprémtől 6 km-re, a Balatontól 12 km-re található 800 éves történelemmel rendelkező modern község. Kiváló földrajzi adottságának (közel a Balaton, a Balaton-felvidék, a Bakony) és a sokszínű kulturális programoknak (Veszprémben, a Balaton-parti településeken, illetve Nemesvámoson) köszönhetően méltán népszerű hely az aktív pihenésre, testi-lelki felfrissülésre vágyók körében.

A családi házunkban külön bejárattal kialakított 2 szobás, nemdohányzó apartman 2x2 ágyas (2xduplaágyasra átalakítható, illetve 5 fekhelyre bővíthető), fürdőszobával, konyha-étkezővel, 30 m2-es terasszal. Az ingatlan területén parkoló és fedett kerékpártároló van.
A természetközeli apartmant 1000 m2-es kert veszi körül gyümölcsössel, kis tóval, veteményeskerttel, magaságyásokkal, fűszerspirállal, kemencével, baromfiudvarral. A háztól ÉK-i és DK-i irányban szántóföldek találhatók, évszakonként más-más színekbe öltöztetve a tájat. Ideális hely természetfotózáshoz!

A település gépjárművel könnyen megközelíthető Veszprém, Ajka, Tapolca (Nagyvázsony) és a Balaton (Csopak) irányából egyaránt. Tömegközlekedéssel legkönnyebben Veszprémből érhető el autóbusszal. Kerékpárúton is könnyen el lehet jutni Nemesvámosra pl. a Balatonpartról, Veszprémmel és Hidegkúttal is kerékpárút köti össze.

További szolgáltatások:

Reggeli (házi sütésű kenyér, buci,kalács vegyszer mentes termesztésű tönkölybúza és bio őszi búza lisztjéből, helyi kolbász, szalámi, helyi termesztésű vegyszermentes zöldségek, gyümölcsök, házi tej, sajt, tojás, méz,lekvár,stb.)

Helyben sütött péksütemények rendelhetők napközbeni fogyasztásra

Ingyenes gyógytea a kertben található gyógynövényekből

Nagy méretű terasz, ahol a tájban gyönyörködve lehet étkezni, pihenni

Ingyenes parkolás és fedett kerékpártároló az ingatlan területén

Ingyenes wifi

Segítünk:

+36-20-3743421
kiss.gyula.5@gmail.com
8248 Nemesvámos, Balácai u. 19.


Ajánlatkérés