Baláca Apartman

Nemesvámos Veszprémtől 6 km-re, a Balatontól 12 km-re található 800 éves történelemmel rendelkező modern község. Kiváló földrajzi adottságának (közel a Balaton, a Balaton-felvidék, a Bakony) és a sokszínű kulturális programoknak (Veszprémben, a Balaton-parti településeken, illetve Nemesvámoson) köszönhetően méltán népszerű hely az aktív pihenésre, testi-lelki felfrissülésre vágyók körében.

A családi házunkban külön bejárattal kialakított 2 szobás, nemdohányzó apartman 2x2 ágyas (2xduplaágyasra átalakítható, illetve 5 fekhelyre bővíthető), fürdőszobával, konyha-étkezővel, 30 m2-es terasszal. Az ingatlan területén parkoló és fedett kerékpártároló van.

A természetközeli apartmant 1000 m2-es kert veszi körül gyümölcsössel, kis tóval, veteményeskerttel, magaságyásokkal, fűszerspirállal, kemencével, baromfiudvarral. A háztól ÉK-i és DK-i irányban szántóföldek találhatók, évszakonként más-más színekbe öltöztetve a tájat. Ideális hely természetfotózáshoz!

A település gépjárművel könnyen megközelíthető Veszprém, Ajka, Tapolca (Nagyvázsony) és a Balaton (Csopak) irányából egyaránt. Tömegközlekedéssel legkönnyebben Veszprémből érhető el autóbusszal. Kerékpárúton is könnyen el lehet jutni Nemesvámosra pl. a Balatonpartról, Veszprémmel és Hidegkúttal is kerékpárút köti össze.

Szolgáltatások:

közös konyha, zuhanyzó, wc, terasz, kerékpártároló

Segítünk:

+36 20 374 3421

kiss.gyula.5@gmail.com


Ajánlatkérés