Bagolyvár Fogadó

A Bagolyvár Fogadó Zirc városának legrégebbi épülete. Közvetlen szomszédságában található 5 darab prémium szobánk, melyeket egy régi parasztházból újítottunk fel.

Mindegyik szoba külön bejáratú, saját fürdőszobával rendelkezik, kávéfőző és vízforraló is található benne.

Szobáinkban ingyenes wifi is rendelkezésre áll.

Az étkezés a szomszédos Bagolyvár Fogadó éttermében oldható meg, ahol ízletes, bakonyi tájjellegű ételeket fogyaszthatnak vendégeink.

A vendégek a Fogadó hatalmas teraszát és udvarát is igénybe vehetik. Nyáron napozó ágyainkat is használhatják a vendégek. Ezekben hátradőlve, egy kellemes saját alapanyagainkból készült házi szörpöt kortyolgatva garantált a kellemes, nyugodt kikapcsolódás és feltöltődés. Az udvaron egy hatalmas trambulin és egyéb játékok is rendelkezésre állnak, hogy a kisebbek is jól érezzék magukat!

Zirc hegyekkel körbevett terület, rengeteg túrázási lehetőség akad az aktív pihenésre vágyóknak. Emellett érdemes megnézni Zirc és környéke nevezetességeit is, a Ciszterci Apátságot és az ehhez tartozó csodálatos Arborétumot, Zirc múzeumait és a környező települések látványosságait. Nézzen szét programajánlataink és túraleírásaink között.

Szolgáltatások

WiFi, törülköző, nem dohányzó szobák, fürdőszoba, étkezési lehetőség, kávéfőző és vízforraló a szobákban, kerti játékok, téli sportok (közelben az eplényi Síaréna-7 km), túrázási lehetőség a környéken, közel a városközponthoz

Elérhetőségek:

+36 20 256 36 32

uzemeltetes.bagolyvar@gmail.com


Ajánlatkérés