Alsó-kúti Vendégház

Jól felszerelt, igényes, megfizethető, a FATOSZ által minősített 4 napraforgós, földszintes szálláshely.

Az elkülönített, jól felszerelt szobák saját fürdőszobával és WC-vel rendelkező lakóegységek. Étkező-társalgó, jól felszerelt konyha és kerti bútorokkal ellátott pihenőkert várja a vendégeket, parkolási lehetőséggel.
3 szoba + közös helyiség konyhával. Az összesen 12 férőhelyes, tágas szálláshely családok, baráti társaságok számára is ideális.
A vendégházat 2011-ben nyitották meg, amit a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetség szakmai ajánlása alapján, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap támogatásával alakítottak ki. A tervezés során cél volt, hogy a mai kor emberének igényeit kielégítő szálláshelyet hozzanak létre.
A gondos kivitelezés eredménye, hogy a földszintes, tágas vendégházban egy kétszobás és egy külön bejáratú egyszobás apartmannal várják a pihenni, kirándulni vágyókat. Főzési lehetőség mindkét apartmanban biztosított, minden szobához külön fürdőszoba van. A kétszobás apartmanhoz egy 12 személyes étkező tartozik jól felszerelt konyhával.
A faluban lovaglási lehetőség várja a vendégeket, kerékpáros, gyalogos és lovastúrák szervezését is vállalják. A falu határában egy szépen helyreállított római villagazdaság romjai tekinthetők meg (Baláca puszta).
A település szélétől, észak-nyugati irányba indul a mintegy 6 - 7 km hosszú Tekeres-völgy, amely flórája miatt Natura 2000-es terület. A Tekeres-völgy mellett számtalan sziklaodú található a sziklás hegyoldalban.
A Veszprémi-Fennsíkon egyszerre vannak jelen a természet csodái, a vidéki romantika a múlt emlékeivel, a borok és ételek kulináris élvezetének hagyományai, a nagyvárosi kulturális és sportélet, a pezsgő idegenforgalommal járó kikapcsolódási, szórakozási lehetőségek.


Segítünk:

+36 30 444 7347

alsokut@gmail.com

Szolgáltatások

saját fürdőszoba és WC, jól felszerelt konyha, étkező-társalgó, parkolási lehetőség, lovaglási és túrázási lehetőség a közelben


Ajánlatkérés