Betekints Wellness és Konferencia Hotel****

A 250 m2 összterületű, légkondicionált rendezvénytermeik kitűnően alkalmasak konferenciák, előadások, fogadások és további különböző rendezvények lebonyolítására.

A rendezvénytermek nagyobb létszám esetén összenyithatók; kisebb csoportoknál, tréningeknél hangszigetelt tolófalakkal akár több, kisebb szekcióteremre szeparálhatók. Így a néhány fős megbeszéléstől akár a 250 fős állófogadásig bármilyen jellegű rendezvény megszervezésére

alkalmasak.

Szállodánk ideális helyszíne csapatépítő tréningeknek, legyen szó indoor vagy outdoor programról.

Az indoor tréningek sikerét szállodánk jól szeparálható termei garantálják, a kiscsoportos munka mellett a benti tágas terek a csapatmegbeszéléseket és közös feladatok elvégzését segítik.

A hotel kertje, a szálloda környéke az outdoor elemeknek kínál helyszínt, a Séd patak partján lehetőség nyílt vetélkedők, kincskereső feladatok, néhány órás programok lebonyolítására.

Elegánsan kialakított és az alkalomnak megfelelően díszített rendezvénytermeink romantikus hangulatot kölcsönöznek esküvőkhöz, a lakodalmat igazán felejthetetlenné a fejedelmi menüsor varázsolja.

A veszprémi vadregényes erdős környezet az itt csordogáló Séd patakkal, a közvetlen közelünkben található régi csónakázótóval, valamint a szálloda gondozott kerthelyisége pompás helyszín az ifjú párt megörökítő fényképek és videofelvételek elkészítésére.

További információ:

8200 Veszprém, Veszprémvölgyi u. 4.

+36 88 579 280

betekints@betekints.hu

http://www.betekints.hu