Veszprémfest

2020. július 14. 21:00 | Jazz+Az
A Jazz+Az nyitja a 17. VeszprémFestet. A húsz év szünet után visszatérő ikonikus pop-formációt a januári, nagy sikerű Aréna koncertet követően még két további alkalommal láthatja a közönség: legközelebbi fellépésüket a veszprémi prémium zenei fesztivál nulladik napján, július 14-én adják.

2020. július 15. 21:00 | DIDO - SOLD OUT!
A VeszprémFest 2020 július 15-i napjának világsztár fellépője a brit DIDO lesz. Az énekesnő több mint 20 éves pályafutása során még sosem járt önálló műsorral Magyarországon, a veszprémi koncert lesz tehát az első, ahol a hazai közönség élőben élvezheti egy teljes koncerten DIDO érzelmes és magával ragadó dalait.

2020. július 16. 21:00 | DIDO
Dupla DIDO nap a VeszprémFesten!
Aki lemaradt a 15-i sold out Dido koncertről az se keseredjen el, mert 16-án másodjára is színpadra lép nálunk a brit világsztár.

2020. július 17. 21:00 | Postmodern Jukebox - Welcome To The Twenties 2.0 Tour
A new york-i Postmodern Jukebox a kétezres évek könnyűzenéjének egyik legizgalmasabb vállalkozása, melyet Scott Bradlee alapított 2009-ben. A Postmodern Jukebox nem egy klasszikus értelemben vett zenekar, hanem egy olyan, tagságát tekintve állandóan változó formáció, amelyben csak két dolog állandó. Az alapító, Scott Bradlee zenei határokat átlépő alkotói kreativitása és a koncepció: kivételesen tehetséges hangszeres zenészek és énekesek különböző, jazz, swing, soul, blues vagy éppen doo-wop stílusban átdolgozott világslágereket adnak elő, semmihez sem hasonlítható élményt nyújtva a hallgatóknak.

2020. július 18. 21:00 | Juan Diego Florez
Napjaink egyik legünnepeltebb „bel canto” tenorja, Juan Diego Flórez zárja a 17. VeszprémFestet. A perui származású, magával ragadó karizmájú operacsillag, akit nem egyszer Pavarotti örökösének is neveznek, jelenleg a legfoglalkoztatottabb tenorok egyike. Fényes karrierje során a világ csaknem összes jelentős opera szentélyében megfordult már, hatalmas sikert aratva fellépett a New York-i Metropolitan, a milánói Scala, a londoni Covent Garden, a barcelonai Liceu és a bécsi Staatsoper színpadán is. Elénekelte Rossini összes operájának vezető tenor szerepét, de szerepelnek repertoárjában Donizetti és Bellini tenor szerepek, ahogy Verdi, Puccini, Rossini és Mozart művek is.

Jegyek: https://veszpremfest.jegy.hu
Kapunyitás 19:30

Helyszín: História kert, Esőhelyszín: VeszprémAréna