Szövés kezdőknek Zircen

2020. március 5.

A tanfolyam időtartama alatt a résztvevők megismerkedhetnek a különböző alapanyagokkal, úgymint a gyapjú, a pamut, a vászon vagy a rongy.
Különböző szövőeszközök kipróbálására is lehetőséget biztosítunk: a résztvevők a kötélverő, a szalagszövő, a karmantyú baba, a szövőkeret és az asztali öv-szövő önálló használatát is elsajátíthatják. A tanfolyam ára tartalmazza az oktatás és az alapanyag díját. Az alkalmakon készült tárgyak hazavihetők.

Oktató : B. Dobos Teréz, szövőmester
A tanfolyam 15 órás (5 alkalmas), mely heti rendszerességgel kerül megrendezésre, alkalmanként 3 órában. A tanfolyam indításának időpontját a jelentkezők száma is befolyásolja, így a kezdés, a megjelölthöz képest késhet.

A tanfolyamokat kezdőknek újrakezdőknek és tudásukat bővíteni vágyóknak is ajánljuk. A kis létszámú csoportok lehetővé teszik, hogy a megfelelő szakmai segítség mellett, mindenki a saját tempójában haladhasson.

Ára: 16.500 Ft, mely tartalmazza az alapanyag és az oktatás díját, az eszközök használatát, és a műhelyfenntartás költségeit.

A tanfolyamra való jelentkezés a részvételi díj felének vagy a teljes összegnek befizetésével válik véglegessé.
Kérjük ezt- amennyiben lehetséges - a helyszínen a tanfolyam kezdete előtt befizetni. (Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház, Zirc Rákóczi tér 10.).
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A tanfolyam minimum 5 fő jelentkezése esetén indul.
Jelentkezni az alábbi linken, vagy a múzeum elérhetőségein lehetséges:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclMYGYAD...

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/2492934887629011/

Helyszín: Zirc, Reguly Antal Múzeum és Népi Kézműves Alkotóház