Őszi VADulás

A veszprémi Malomkert Sörház 2017.november 09-19. között elhozza nekünk a mennyei vadételek ízeit.

Előételek:

Vaddisznó rilette áfonyával, fatörzzsel

Fácán terrine málnával, levélsalátával

Levesek:

Tárkonyos vaddisznó raguleves burgonyagombóccal

Szarvasgulyás csipetkével

Fácán erőleves gazdagon

Főételek:

Szarvas vadasan, szalvétagombóccal

Vaddisznópörkölt juhtúrós sztrapacskával

Tejszínes szarvascomb tokány rókagombával, pappardellével

Vaddisznó szűz rozéra sütve, túró gnocchival, erdei gyümölccsel

Őzgerinc vargányás rizottóval, feketeszederrel

Rózsás vadkacsamell egresmártással, újhagymás burgonyakrémmel

Lassan sült vaddisznó tarja erdei gombamártással, sütőben sült dödöllével

Desszert:

Csokoládé felfújt áfonyával színezett aszús körtével, fekete-ribizlivel

Helyszín: Hotel Historia Malomkert (8200 Veszprém, Fenyves u. 15.)