Olasz Főzőest a Veszprém Agórában

2019. 06. 14 17.00 óra

A Csókolom gasztrolabor elhozza neked Olaszország ízeit Veszprémbe! Gyere el és tanulj meg elkészíteni egy igazi olasz menüt az előételtől a desszertig. Amit természetesen az este végén egy közös vacsora keretében el is fogyasztunk.
Közben megtudhatsz rengeteg apróságot az olasz gasztronómiáról és életvitelről! Milyen lisztből készül a házi tészta? Melyik tésztát mivel szokás tálalni? Mit esznek az olaszok reggelire és mi a véleményük azokról akik rövid ujju inget hordanak?

Menü:


Bruschetta paradicsommal
Friss ricotta
Sült paprika olajban

Házi szélesmetélt
Citromos vaj mártás
Házi ravioli
Ragu bolognese

Panna cotta gyümölcsöntettel

+ 1 pohár olasz vörösbor

A program ára: 9900 Ft/fő

Regisztráció: csokolomlabor@gmail.com vagy üzenetben
A kurzuson maximum 12 fő vehet részt.


Helyszín: Veszprém Agóra