Nyári táborok a HUBERTUS Erdészeti Erdei Iskolában

2021.07.18 – 07.23.

Idén ismét megrendezésre kerül a már-már hagyománnyá váló művészeti tábor a Hubertus Erdészeti Erdei Iskolában, ahol minden évben feledésbe merülő mesterségeket igyekszünk megismertetni a gyerekekkel. Idei táborunk alkalmával a fafaragás mesterségét hozzuk el a résztvevőknek.

Várjuk minden 8- 16 év közötti gyermek jelentkezését, ha szívesen kézműveskedik, szeret túrázni, szereti a természetet, és nem riad vissza egy kalandos esti vadlestől sem. Délelőttönként, a túrák keretében a csoport ellátogat a Macskalik víznyelőhöz, az egykoron lakott területként ismert Cservárhoz, a Bazaltbányához és bejárja a Jókai ösvényt is. A túrákon amellett, hogy a gyermekek a teljes hét alatt megismerkedhetnek az erdők hármas funkciójával, többet megtudhatnak a „vágásos” és „szálaló” erdőgazdálkodásról, vagy a víz építő és romboló hatásairól. Ebéd után a táborozók megismerkedhetnek a fafaragás mesterségével, annak alapvető eszközeivel, szerszámaival és el is sajátíthatják a fafaragás kezdő lépéseit! Az esti programokból, természetesen idén sem marad el a közös langallósütés!

A tábor részvételi díja bruttó 40.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállás mellett, a napi háromszori étkezést, valamint a programokon való részvétel költségeit.

További információk a +36-88/591-527-es telefonszámon! Jelentkezni a Turisztika@verga.hu címen lehet. Ismerje meg Erdei Iskolánkat a www.verga.hu oldalon vagy az iskola facebook oldalán és kövesse a VERGA Zrt. aktuális ajánlatait, programjait a www.facebook.com/verga.hu oldalon! Hubertus Erdészeti Erdei Iskolánk SZÉP kártya elfogadó hely!

Jelentkezési határidő:
2021. július 12. a szabad helyek függvényében!

Helyszín: Hubertus Erdészeti Erdei iskola