Garantált Veszprém séták

BETELT!!!

2020. július 31., 18.30.

A Veszprémi Turisztikai Nonprofit Kft. 2020. július 31-én, pénteken, 18:30-tól nyáresti Veszprém sétát szervez a királynék városában.

A garantált, gyalogos városnézés keretében az Idegenvezetők Veszprém szakavatott idegenvezetője mutatja be Veszprém nevezetességeit és történelmi értékeit az érdeklődők számára.

A városnézés során együttműködünk az Idegenvezetők Veszprémmel (www.idegenvezetok-veszprem.org).

A Tourinform Veszprém elől induló városnézés során az Óváros térrel és a Veszprémi Várral ismerkedhetnek meg az érdeklődők. A séta a Panorámateraszon zárul.

A résztvevők a kitűzőjük felmutatása esetén az alábbi partnereinknél kaphatnak kedvezményt a séta másnapján, augusztus 1-én, szombaton (a kedvezményt nyújtó helyek nyitvatartási idejében):

Állandó kedvezményt nyújtó partnerek:

  • Fricska Étteremlakás – 10 % kedvezmény a fogyasztásból
  • Laczkó Dezső Múzeum kiállítóhelyei közül a Tűztoronyba –50% kedvezmény a belépőjegy árból
  • Művészetek Háza kiállítóhelyei – minden kiállítóhelyre 50% kedvezmény a belépőjegy árból

A vezetés díja a 2 órás időtartamú séta esetén a felnőttek számára 1000 Ft/fő, diákok és nyugdíjasok számára 500 Ft/fő, családi jegy 2.500 Ft (az ár a 27% ÁFÁ- tartalmazza). A jegyeket a Tourinform Veszprém irodájában lehet megvásárolni a vezetés előtt, vagy elővételben. A résztvevők a jeggyel együtt kitűzőt kapnak, mely jelzi az idegenvezető számára, hogy a vendég a csoport tagja. A jegy nem névre szól, átruházható.

A Bakony és Balaton kártyával rendelkezők 25% kedvezményben részesülnek.

A sétán való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, kérjük, hogy a részvételi szándékot az info@veszpreminfo.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni.

A séta minimum 5 fő előzetes regisztrációja esetén indul. A COVID-19 biztonsági előírásoknak megfelelően a létszámot 15 főben korlátozzuk és kérjük vendégeinktől az óvintézkedések betartását (a résztvevők közötti 1,5 m védőtávolság megtartása).

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.

Érdeklődni a Tourinform Veszprém irodájában, a 88/404-548-as telefonszámon vagy az info@veszpreminfo.hu e-mail címen.

Helyszín: Veszprém