A mozgás törvénye – pedagógus továbbképzés Veszprémben

2020. március 14.

A Mozgás Törvénye I. modul
Ön- és társismeret, közösségépítés az iskolában

Ne riadjon meg senki a cím láttán! Nem a newtoni fizikáról lesz szó! Sokkal inkább Rólunk! Pedagógusokról és tanítványaikról. Arról, hogy milyen lehetőségeink vannak az iskola falai között játékos formában önmagunk és egymás jobb megismerésére, milyen eszközeink vannak egy egészséges közösség kialakítására, hogyan varázsolhatunk mindig valami izgalmasat és újat a szürke hétköznapokba. 8 órás képzésünk főbb témakörei az ön- és társismeret, valamint a közösségépítés. Ehhez kínálunk játékokat, gyakorlatokat, feladatokat felnőttek és gyerekek számára egyaránt, korosztályokon átívelően.

Mit szeretnénk fejleszteni:
• önkifejezés • kommunikáció • értő figyelem • páros és csoportos együttműködés

Ki vagyok én? Ki vagyok én a csoportban? Mennyire ismerem magam? Mennyire ismerlek téged? Hogyan találhatunk egymásra? Hogyan lehet csoportból csapat?

Beszélgessünk, játsszunk együtt minél többet, a jobb megismerésért!

8 óra
közel 30 játék
eszközök
visszajelzés
útmutatók, segédletek

A pedagógus-továbbképzésről, a pedagógus-szakvizsgáról, valamint a továbbképzésben résztvevők juttatásairól és kedvezményeiről szóló 277/1997. (XII. 22.) Korm. rendelet 5. § (1) és (3) bekezdés d) pontja alapján a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető a harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri. Ennek megfelelően a képzés elvégzéséről 8 óráról szóló igazolás kerül kiállításra.

A részvételi díj: 5.500 Ft/fő
Jelentkezni a következő telefonszámon lehet Vastag Ricsinél, 06 20 204 00 06
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1105572209793809/

Helyszín: Veszprém, Agóra Veszprém Kulturális Központ