IV. Tapolcai Jótékonysági futás

Idén már negyedik alkalommal fogunk majd össze, húzunk futócipőt, s trappolunk esőben, szélben – akár hóban -, hogy a nehezebb helyzetben élő társaink Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. Hiszen ami nekünk "apróság", az másnak egy boldogabb Karácsony!

A futás időpontja 2017. december 2. szombat, 9 óra.

A futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne.

A fiatalabb, ám lelkes segítőknek tavaly már egy rövidebb táv teljesítésére is adtak lehetőséget, melyet idén is biztosítanak. A rendezvény egy gyermek-futammal veszi kezdetét. A gyermekeknek idén is egy kis meglepetéssel készülnek.

Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.

Amivel segíteni tudnak: játék, tartós élelmiszer, ruha. Tulajdonképpen pénz kivételével bármi, amivel szebbé tehetjük a Karácsonyt. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt játékokat, élelmiszereket és ruhákat idén az „ÉN – KÉP – TÉR” Szociális és Mentálhigiénés Alapítvány részére ajánlják fel.

Természetesen nevezési díj idén sem lesz!

Előnevezés lehetséges a focike57@gmail.com e-mail címen. Az előnevezettek számára névre szóló rajtszámot biztosítanak. Nevezéskor kérik megadni a következő adatokat: Név, becenév, születési dátum, lakcím, elérhetőség.

Az előnevezéseket 2017. november 25-ig tudják elfogadni. Utána már csak a helyszínen lesz lehetőség nevezésre, de ebben az esetben névre szóló rajtszámot sajnos nem tudnak biztosítani.