Bábfilmszínház

Indul a Bábfilmszínház! Mivel a Budapest Bábszínház számára fontos, hogy a gyerekek és a családok ne maradjanak bábszínházi élmény nélkül, ezért döntöttek úgy, hogy elindítják a Bábfilmszínház szolgáltatásukat. Eleinte hétvégenként teszik elérhetővé az online előadásaikat, a nézőközönségük által a Facebook-oldalunkon megszavazott időpontokban, azaz 10:30-13:30-ig illetve 15:00-18:00-ig. Az előadás lejátszása a megadott idősávban lehetséges, azaz legkésőbb 13:30 ill. 18:00-kor indítható a kezdési időponttól függően.

A Budapest Bábszínház a normál jegy (2500 forint) mellett elérhetővé tesz egy családi jegyet (4900 forint) is azoknak a családoknak, akik támogatni kívánják a kultúrát, és ugyanúgy vásárolnának, mintha személyesen jönnének el hozzánk. Bármelyik jegy vásárlásával az előadás egy készüléken nézhető. A jegyek korlátozott számban vásárolhatók. Az előadások külföldön is elérhetőek.Jegyvásárlás: https://bit.ly/babfilmszinhaz


Az első előadás a november 21-i hétvégén Weöres Sándor költői mesejátéka, a Holdbeli csónakos lesz.
Az előadás 8 éven felülieknek ajánlott!
A Holdbeli csónakos megtekintését stroboszkóp alkalmazása miatt erre érzékeny nézőknek nem ajánlott!


A későbbiekben a legkisebbek kedvence, a Boribon és Annipanni, a szintén népszerű Nyúl Péter és a 80 nap alatt a Föld körül lesz látható. A Bábfilmszínház repertoárja folyamatosan bővül.