VI. Duatlon Ajkán

2019. szeptember 22. 9.00

NEVEZÉS:

– A VERSENYRE CSAK ELŐNEVEZÉSSEL LEHET NEVEZNI! HELYSZÍNI NEVEZÉS NINCS! Érvényes MTSZ versenyengedély nélkül csak a Nyílt futamba lehet nevezni.

Nevezés határideje 2019.09.16. A határidő lejárta után semmilyen körülmények között nem tudunk nevezést fogadni! A rendező fenntartja a jogot, hogy az egyszerre bedepózó mezőnyök alapján a nevezők létszámát 240 főben korlátozza (pl.: újoncok; gyermek-serdülő; Ifi-junior-felnőtt-senior-veterán). Az első 240 nevező után az adott korosztályok regisztrációját leállítjuk, az átutalt nevezési díjat visszautaljuk!

– A versenyre való nevezés részletes feltételei a www.versenyzek.hu weboldalon. A nevezési díj az utánpótlás korosztályban (kicsik, újonc 1-2, gyermek, serdülő, ifjúsági, junior) 2.500 Ft, a többi korosztályban és a Nyílt futamban 3.500 Ft (felnőtt, senior, veterán és Nyílt futam ).

– Regisztrációs cím: www.versenyzek.hu

– Regisztráltak a rajtszámokat és az időmérő chipet a versenyközpontban vehetik át 7.30-tól.

– A versenyen induló 18 év alatti versenyző esetében szülői felelősségvállaló nyilatkozatot kérünk, amelyhez formanyomtatványt biztosítunk. A weboldalról letölthető!

NEVEZÉSI DÍJ :

Utánpótlás ranglista (lásd fentebb): 2.500 Ft

Amatőr Kupa + Nyílt futam (lásd fentebb): 3.500 Ft

NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA:

Nettó chipes időmérést, befutóajándékot, EUROFAMILY rajtcsomag, zárt és biztosított pályát, orvosi felügyelet (esetkocsi), öltözők használatát és a honlapunkról ingyenesen letölthető fényképeket.

Bővebb információ: http://tovafutok.hu/duatlon/duatlon/leiras/

Helyszín: Ajka