Disznóvágás tündérien

A disznóvágás menete mindenhol hasonló, de a Tündér Farmon a különleges csapatra és a testközelben szerzett élményekre sokáig emlékezni fogsz. Hogy is lehetne elfelejteni a sok vicces mondatot és a rengeteg ízletes finomságot, amelyeket magad készítettél.

A disznóvágás programja:

Péntek: Érkezés, majd saláta és gyümölcs est

Szombat:

6:30 A reggel főszereplője a disznó, amelyet hagyományos módon, szakavatott böllér irányításával dolgozunk fel. Mindenki saját maga döntheti el, hogy csak szemlélője szeretne maradni az eseményeknek, vagy aktívan részt kíván venni a pörzsölésnél, tisztításnál, bontásnál és a hús feldolgozásánál. A reggeli elkészültéig sült bőrke és sült, hagymás vér kóstolható.

9:00 Reggeli: resztelt máj, tört burgonyával és házi savanyúval

13:00 Ebéd: sült hús rizzsel és burgonyával, házi savanyúsággal, desszertnek palacsinta.

Ebéd után készítjük el a töltelék árukat: véres hurkát, májas hurkát, házi húsos kolbászt és disznósajtot. Közben kisütjük a zsírszalonnát, így elkészül a töpörtyű is.

19:00 Vacsora: orja leves, májas hurka, véres hurka, házi húsos kolbász

Vasárnap:

9:00 Reggeli: kiadós disznótoros reggeli

A fő étkezések között lehet kóstolgatni, és a főétkezések is tálszervizesek, így mindenki annyit eszik, amennyi jól esik.

Disznóvágás programunk novembertől márciusig érhető el.

Csapatépítő disznóvágás:

A disznóvágás nagyon jó csapatépítő program, a közös feladatok és az együtt végzett munka jól összekovácsolja a munkatársakat. Kortól, nemtől függetlenül ajánljuk, hiszen mindenki megtalálja a vérmérsékletének és kalandvágyának megfelelő feladatot.

Előzetes bejelentkezés szükséges!

További információk:

Bakonyi Tündér Farm

8420 Zirc – Tündérmajor, Fő utca

GPS koordináták: 47015’30”N; 17050’38”E

Mobil: +36 70 413 0088; +36 30 405 5000

E-mail: bakonyitunderfarm@gmail.com

Web: www.tunderfarm.hu