Foglalkoztató füzet

Gyűjtsd az élményeket és a pecséteket foglalkoztató füzetünkkel!

Sün Berci, kabalafiguránk útra kel a Bakony és Balaton vidékén, és kalandjai során számos csodát lát. Örülne, ha ebben te is társa lennél. Együtt izgalmas feladatokat oldhattok meg, miközben megismeritek vidékünk minden zeg-zugát! Kettesben is kirándulhattok Bercivel, de Anyu és Apu is kíváncsi lesz, hiszen a játék biztosan őket is csábítja.

A füzet hátulján megtalálod azokat a helyeket, ahol nem barackot nyomnak majd a kobakodra, hanem egy pecsétet a füzetedre. Azért érdemes vidékünkön barangolva mindig magadnál tartani, mert a sok-sok pecsét nem marad jutalom nélkül. Öt pecsét megszerzése után egy Bercis bögrét vagy kulacsot kapsz, ha pedig mind a tízet összegyűjtötted, Bercis pólóban kalandozhatsz tovább.

A Bakony és Balaton vidékén, a foglalkoztató füzet feladatait megoldva te is a történet részévé válsz majd. A Találd meg utad Bercivel! című kiadvány a helyi Tourinform irodákban, szállás- és látogatóhelyeken vár minden vállalkozó kedvű kalandort.

Gyere el, és mókázz Bercivel az izgalmas utazás során! Színezz, gondolkodj, játssz, és közben ismerd meg a Bakony és Balaton vidékének csodáit! Nem fogod tudni letenni!

Találd meg utad Bercivel!

Íme egy kis ízelítő: