Vízpart

Balatoni Hajózási Zrt.

A Balatoni Hajózási Zrt. szeretettel várja Önöket különböző hajózási lehetőségekkel 22 kikötőben a Balaton partján! Menetrend szerint közlekedő hajójáratok, gyorshajó körjárat Siófok – Tihany – Balatonfüred útvonalon, vízitaxi Fonyód és Badacsony között, 10 perces élményhajózás gyorshajóink fedélzetén Balatonfüreden, Siófokon, Fonyódon és Badacsonyban. Napközbeni programlehetőség az 1 órás sétahajózás szinte minden kikötőnkből naponta több alkalommal. Gyerekes családoknak ajánljuk gyerekhajóinkat megújult kalózműsorral illetve Minimax hajóinkat Siófokon és Badacsonyban. Esténként bulihajók mai és retro slágerekkel, romantikus kikapcsolódásként hajózás a gyönyörű naplementében több kikötőből, vagy badacsonyi kirándulás Keszthelyről. Egész napos túraprogramok hétfőn és szerdán Tihanyba, csütörtökön Badacsonyba idegenvezetővel, ebéddel. Részleteket keresse honlapunkon, facebook oldalunkon vagy kikötőinkben. Várjuk Önöket a fedélzeten!


A Balatoni Hajózási Zrt. honlapja


Alsóörsi strand - Alsóörs

Gyönyörűen parkosított, rendezett, családbarát környezetével, esztétikus megjelenésével, kellemes, biztonságos medrével, a strandon és környékén található szolgáltatások gazdag választékával, a strand előtti ingyenes parkolójával, feledhetetlen élmények nyújtásával méltán a nyaralók egyik kedvenc fürdőhelye. A gyermekek részére rendszeresen játszóházat szerveznek.


Nyitva tartás: május – december 7:30 – 18:30 (a hét minden napján)


Hámori strand - Kislőd

Forró nyári napokon a Bakonyban sem kell attól tartanunk, hogy felfrissülés nélkül maradunk. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb. 120 cm mély. Ráadásul külön bankó sem kell, a strand a napi belépővel vagy karszalaggal használható.


Nyitva tartás: május – október 10:00 – 18:00 (a hét minden napján)