Helyi ízek

Forest Hills Hotel & Golf - Étterem - Zirc-Szarvaskút

A Forest Hills Hotel & Golf egy nyugalmas kis sziget a Bakony tetején, ahova régimódi vendégszeretettel és modern eleganciával várják vendégeiket. Évszakonként változó alap étlapjukon a hagyományos bakonyi és régiós ételeket kínálják nagyrészt helyi termelőktől beszerzett nyersanyagokból készítve, mediterrán frissítéssel és reformkori hangvétellel.

Kedvezmény: 15% a Forest Hills Hotel & Golf éttermének a’la carte étlap és itallap áraiból.

Hotel Szarvaskút**** Étterme - Zirc-Szarvaskút

Az év egészében nyitva tartó szálloda színvonalas szolgáltatásaival várja a pihenni vágyó vendégeket. A természet adta adottságokat a felfrissülést, kikapcsolódást, sportolást és szórakozást biztosító szolgáltatásokkal egészítik ki. Éttermében megtalálhatjuk a jellegzetes magyar konyha remekeit, tájjellegű vadételeket. Mindezt fatüzelésű kemencéből kikerülő finomságok színesítik, amelyek születését a látványkonyhában meg is tekinthetjük.

Kedvezmény: 15 % az éttermi szolgáltatásokból.

Palota Pince - Sümeg

Egy több száz éves borospince ad otthon a Dunántúl egyik legnívósabb borszaküzletének és kézműves borászatának. A sümegi Palota Pince zegzugos járataival valódi kuriózum – aki teheti, mindenképp álljon meg itt egy pohár finom borra, és hallgassa meg a Palota Pince történetét: múltját és jelenét. Emlékezetes lesz e kis kitérő!

Kedvezmény: 25 % a borkóstolókból

Tornai Pincészet - Somló

Tornai Pincészet - Somló

Különleges élmény minden korty bor, amely éri és áthatja érzékszerveinket. Mindezt a szakértő segítségével élvezhetjük a Tornai Pincészet hangulatos, egyben látványos környezetben ajánlott borkóstolóin. A kóstolóterem egyszerre mintegy 50 főnek tudja kínálni a ház borait. A vinotékában pedig meg is vásárolhatjuk a számunkra legízletesebb vagy legtetszetősebb, nemes italt. Testünk-lelkünk egészségére!

Kedvezmény: 10% a borkóstoló árából, a „Friss bor” termékcsaládból és a folyóborokból. Minimum 5 fő esetén a transzfer biztosított.

Vámosi Vendégház

A vendégház házigazdái családi gazdaságukból és helyi termelők válogatott alapanyagaiból készítik el a hagyományos magyar étkeket: reggelihez például házi készítésű lekvárokat, disznótoros finomságokat, főétkezésekhez pedig szintén saját készítésű savanyúságokat is fogyaszthatunk. Emellett megkóstolhatunk hagyományosan kemencében készülő ételeket is: foszlós kalácsot, langallót, kemencés húsokat burgonya és zöldségágyon. Borkóstoló programjaikon végigkövethetjük a nedű útját az ültetvényektől kezdve a présházon át a pincéig. A borok mellé kiváló borkorcsolyákat is kínálnak.

Kedvezmény: 15 % a borkóstoló és kemencés étkezések árából.