Hétköznapi kikapcsolódás a Bakonyban

Károly Lak

Foglalj szállást a hétköznapokra 10% kedvezménnyel és és zsebeld be a 4 kötetes szálláshely zsebkalauzt. Károly-lak Turistaházunk az erdő mélyén várja a kirándulókat kényelmes, jól felszerelt kulcsos házakban Várpalotától északra.

Ismerd meg a környék túraútvonalait, melyek páratlan látványosságokkal várják a túrázni, kikapcsolódni vágyókat, legyen szó, családokról, baráti társaságokról vagy teljesítménytúrázókról.

Szállásdíj
4 fős ház: 18.000.-Ft
6 fős ház: 27.000.-Ft

A csomag tartalma:
– Kedvezményes szállás 2 éjszakára hétköznapokon
– Elhelyezés 4 vagy 6 férőhelyes házakban
– Ajándék 4 kötetes szálláshely zsebkalauz

A Burok- völgy hazánk egyik érintetlen szurdokvölgye, mely a Turistaházak előtt elhaladó kék háromszögjelzésen, majd a piros jelzésen tovább haladva csodálatos erdei környezetben érhető el. A Tűzköves- árok az egyik legkorábban felfedezett ammonitesz- lelőhelye hazánknak. A kék háromszögjelzésen kirándulók a házaktól egy rövid sétát követően érhetik el, és csodálhatják meg a közel 200 millió évvel ezelőtt még aktív tengeri élőlények megkövesedett vázait.

Ha szívesen kerékpározik erdei környezetben, akkor a Turistaháztól, jól karbantartott erdei utakon egy kellemes kerékpártúrával érheti el a Tés melletti Széchenyi Zsigmond kilátót, melynek 15 m magas pihenőszintjéről csodálatos panoráma tárul elénk a könyék hegyvidékére.

Az ajánlat 2020. június 1- július 17. közötti hétköznapokra érkező foglalásokra érvényes!

Foglaljon szállást gyorsan és egyszerűen a Turisztika@verga.hu címen, vagy érdeklődjön a +36-30/416-88-79-es telefonszámon!


Ajánlatkérés