Tavaszi hosszú hétvégék

A tavasz a megújulás és a végtelen lehetőségek tárháza. Ilyenkor tavasszal felélénkül az élet, virágba borulnak a növények, kizöldellnek az erdők és a mezők, a vándormadarak visszatérnek fészkelő helyeikre és sok élőlény ébred fel téli álmából.

Az idei évben tavasszal 3 hosszúhétvégét is élvezhetünk, melyeken a csomagajánlatok széles palettája nyújt felhőtlen kikapcsolódási lehetőséget. Az első hosszúhétvége nem sokára be is köszönt. Március 15-18. között a márciusi ifjakkal ünnepelhetjük nemzeti napunkat, amelyre a szállodák csábító csomagajánlatokkal készülnek.

A következő hosszúhétvége a gyerekek kedvence, hiszen érkezik a húsvéti nyuszi. Ilyenkor a levegőben friss foszlós kalács illat száll, a kamrákból előkerülnek a sonkák és útnak indulnak a locsolkodók. De a tojásokról se feledkezzünk meg, melyeket a lányok nagy türelemmel festettek, díszítettek és csinosítottak. A húsvét idén korán beköszönt, hiszen március 30. és április 2. között várják vendégeiket a szállodák kiváló húsvéti csomagokkal.

Végül az utolsó tavaszi hosszú hétvégénk, a pünkösdi következik. Május 19-21. között a szentlélek eljövetelét ünnepeljük. A kertekben már nyiladoznak a bazsarózsák és érezzük a nyár első sugarait.

Ha tehetitek, látogassatok el a Bakony-Balaton térségbe, és élvezzétek a tavaszi megújulást! Sétáljatok és játszatok a szabadban, vagy csak gyönyörködjetek kicsit a minden évben megújuló természetben! A szállodák már nagyon készülnek, hiszen rengeteg tavaszi újdonsággal várnak a térségbe.

Találd meg utad tavasszal is!