Szerelem a Bakony és Balaton térségben

Mindenki máshogy fejezi ki a szerelmet, a szeretetet a másik felé. Van, aki egy szál virággal van, aki gyertyafényes vacsorával lepi meg kedvesét, de sokan tanácstalanul állnak a kérdés előtt. Ha valami újjal vagy különleges élménnyel lepnéd meg szeretteidet, akkor ajánlunk pár tippet a Valentin-napi hétvégére!

A királynék városában tényleg királyi párhoz méltó kényeztetésben lehet részetek, ha a Villa Medici**** , a Hotel História Malomkert**** vagy Betekints Konferencia és Wellness Hotel**** csomagajánlatai közül választotok. Veszprémben, a Szerelem-szigeten sétálva fedezhetitek fel a Várat egy másik szemszögből a Séd-patak mentén. A Tourinform iroda elől városnéző séta indul 2018. február 14-én 17:00-kor, melyen szakavatott idegenvezető mutatja be a Várat. Ha elcsábulnátok egy kis édességre, ajánljuk figyelmetekbe a Mackó, Kokó és Schőnig Cukrászdák valamelyikét, ahol a biztosan megtaláljátok a kedvenc veszprémi sütiteket.

Ha valami extrémebb és különlegesebb Valentin-napi programra vágynátok, akkor több szempontból is jó próba lehet a cseszneki Via Ferrata vagy egy overálos barlangkutató expedíció a Szentgáli-kőlikban. Ha viszont csak egy meleg szobából élveznétek a bakonyi erdők látványát, a Szépalma Hotelnél foglalhatjátok le a legjobb ajánlatot erre a hétvégére.

A Tapolcai-tavasbarlangban meghitten csónakázva ismerkedhettek kicsit a geológiával, a látogatóközpontban pedig játékosan fedezhetitek fel a térség geológiai történelmét. Ezt még a gyerekek is biztosan élveznék!

Ha a borok szerelmesei is vagytok, Sümegen a Palota pince finom nedűi közül válogathattok, míg a Hotel Kapitányban megpihenve élvezhetitek a szerelmet.