Pannon Várszínház szigorítások

A Pannon Várszínház közleménye:

„Kedves Nézőnk!

Az elmúlt napon közölt kormányfői bejelentés és a mai napon, a Magyar Közlönyben megjelent hivatalos rendelet értelmében, a járványügyi helyzetben újabb szigorítások léptek életbe, melyek jelentősen érintik a színházi előadásokat is.

A legsürgősebb intézkedéseket a 2020. november 6-i, pénteki (Páger bérlet), november 8-i, vasárnapi (Agárdy bérlet), november 11-i (Tolnay bérlet) Kölcsönlakás előadásokkal kapcsolatban kellett meghoznunk.

A legsürgősebb intézkedések érintik a 2020. november 7-i, szombati Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban című előadást is.

A rendelet értelmében a kötelező helykihagyásokkal és távolságtartással a Hangvilla nézőterén mindösszesen 150 néző foglalhat helyet. Mivel mindegyik előadásunkon körülbelül dupla ennyi bérletes és jegyvásárló nézőnk van, ezért a következő helyzetre kell közösen felkészülnünk:

- a fentiek értelmében az előre megváltott nézőtéri helyeket nem tudjuk biztosítani. Minden 3. széken ülhet néző, a többi szék technikailag sem lesz használható. Ezért a helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik. A nézőteret az előadás kezdete előtt fél órával nyitjuk. Ezt a megoldást akkor tudjuk biztosítani, ha Önök előzetesen regisztrálnak, legkésőbb holnap, 2020. november 5-én 16.00 óráig jelen levelünkre küldött válaszlevél formájában. (Cím: pannonjegy@hangvilla.com) A 150. főnél sajnos le kell zárnunk a jelentkezést. Az e létszámon felüli nézőinknek november 7-én délután 14.00-tól plusz előadás keretében biztosítunk lehetőséget az előadás megtekintésére;

- azok jelentkezését is kérjük holnap 16.00 óráig, akik a jelenlegi helyzetben egyáltalán nem kívánják megtekinteni az előadást;

- a szigorú maszkhasználat és 1,5 méteres távolságtartás az épület egész területén továbbra is kötelező, természetesen az előadás alatt is. Ugyanezt kérjük az előadás előtt és a szünetben, valamint a ruhatár, a büfé és a mosdók használatakor is;

Társulatunk minden tagja azon dolgozik, hogy megfeleljen a szigorított járványügyi intézkedéseknek és nézőinknek biztonságot, felhőtlen kikapcsolódást, színvonalas szórakozást biztosítson.

Kérjük szíves együttműködését és gyors válaszát, hogy ígéretünknek meg tudjunk felelni.

Megértésüket köszönve tisztelettel
Vándorfi László”