PannON-OtthON – vár az online Pannon Várszínház

„Kedves Közönségünk, Barátaink!

Örömmel jelentjük be, hogy hamarosan indítjuk Online Pannon Várszínházunkat.

Első körben archívumunkból válogatunk az elmúlt években sikerrel játszott előadásaink felvételei közül, majd folyamatosan frissítjük kínálatunkat. Ugyan az online színház nem lehet igazi színház, ám ezekben az embert próbáló időkben is rendkívül fontos számunkra, hogy kapcsolatban maradhassunk Közönségünkkel. Az online megtekinthető előadások egyúttal lehetőséget teremtenek arra is, hogy aki teheti és szeretné, jegyvásárlásával hozzájárulhasson színházunk fennmaradásához. Mi is új terepen járunk, de bízunk abban, hogy az Önöktől kapott szeretettel és támogatással - amit ezúton is hálásan köszönünk - élményekkel gazdagíthatjuk, könnyebbé tehetjük ezt az időszakot mindnyájunk számára.

PannON-OtthON - találkozunk!” – Pannon Várszínház


Létrehoztak egy Facebook csoportot, hogy fórumot teremtsenek az újonnan induló online színházi projekthez kapcsolódó hírek, információk közlésére. Szeretnének ezzel megkönnyíteni az előadásokról való értesülést, illetve nem utolsó sorban erősíteni az online közösséget, hiszen a Nézőtér helyett most csak online téren találkozhatunk.

Csatlakozz a csoporthoz, ha szeretnél elsőként értesülni online megtekinthető eseményeikről: https://www.facebook.com/groups/1334893913525435/