Őszi-téli fotópályázat eredményhirdetés!

Nagy örömünkre számos pályázó vett részt Őszi-téli fotópályázatunkon. Volt, aki mindent egy lapra tett fel, és voltak, akik nem bízták a véletlenre, ezért több szép fotóval is pályáztak.

A zsűrinek nem volt könnyű kiválasztani megannyi jó hangulatú alkotás közül azt, amelyik elnyeri a fődíjat.

Facebook oldalunkon a legtöbb voksot Rostásy Szabó Mihály kapta Isten szeme című képével, így a közönségdíjas címét ő érdemelte ki.

Gratulálunk nyereményéhez, mely: egy 10.000 Ft értékű éttermi utalvány a veszprémi Gizella Hotel*** és Étteremben. (A nyereményutalvány érvényességi ideje: 2018. június 30.)

A szakmai zsűri tetszését leginkább Németh Csilla Tapolca 2 című képe nyerte el.

Gratulálunk nyereményéhez, mely: 3 nap / 2 éjszakára szóló nyereményutalvány 2 fő részére, kétágyas elhelyezéssel, félpanziós ellátással a veszprémi Gizella Hotel*** és Étteremben. (A nyereményutalvány érvényességi ideje: 2018. június 30.)

Különdíjban részesül Besenyei Lajosné, aki Fagyos világ című képével megjelenítette azt a csodás téli világot, ami mellett a zsűri szeme sem mehetett el szó nélkül.

Gratulálunk nyereményéhez, mely: 1 db egy évre szóló Bakony & Balaton kártya

Köszönjük a csodás képeket minden résztvevőnek, és további jó alkotást kívánunk! A későbbiekben is nagy örömmel fogadjuk a térségünkről készült fotóikat, amennyiben szívesen látnák viszont azokat felületeinken.

A díjak átvételéről a nyerteseket e-mailben értesítjük.