A mi tippünk neked!

Szállj meg a zirci Forest Hills Biohotel & Golfban, a porvai Szépalma Hotel és Ménesbirtokon, a somhegyi Katica vendégházban vagy a bakonybéli Juhász házban és kérd Bakony & Balaton kártyád.

A kártyát zsebre vágva induljunk le Bakonybél irányába, ahol a Szent Mauríciusz Monostorban megismerkedhetünk a bakonyi gyógynövényekkel.

A monostorból kiérve sétáljunk át a Bakonyi Erdők házába, ahol a hegység földtörténeti múltját, főbb kőzeteit, ásványait, érdekes földtani jelenségeit tekinthetjük meg! A kíváncsiabbak az erdőrendező mérnök, vadász, faműves munkáját, egykori eszközeiket is kipróbálhatják.

Ezek után pedig merüljünk el a csillagos égboltban! A bakonybéli Pannon csillagdában az űrutazást és az égi jelenségeket fedezhetjük fel.

Mind ezek után, ha még van energiák vegyük utunkat Zirc-Szarvaskútnak, ahol a Forest Hills szállodában kipróbálhatjuk, milyen is a golf világa. Miután golf kocsival végig szeltük a pályát és elütöttünk egy két labdát biztos megéhezünk. Akár itt a szálloda éttermében vagy a vele szemben található Szarvaskút Hotel Kemencés éttermében megízlelhetjük a Bakony jellegzetes ételeit.

Másnap irány Zirc, a Bakony fővárosa! A Zirci Ciszteci Apátság tornyai már messziről látszódnak. A gyönyörű, barokk épület számos kincset rejteget. Ne habozzunk hát, és lépjünk be, tárt karokkal várnak!

Az apátság épületéből kilépve térjünk át az arborétumba, ahol a környező tájra jellemző faunát ismerhetjük meg csodás környezetben.

Ne feled a kártyád mindenhol mutasd fel, hiszen számos kedvezményre tehetsz szert vidékünkön!