Vitorlázás, vitorlásbérlés


Kenese Marina-Port (Balatonkenese)


A Kenese Marina-Port a Balaton egyik legexkluzívabb kikötője, csupán egy órára Budapesttől. A Kenese Marina-Port 2017-től egy többlépcsős megújuláson ment keresztül, melynek során minden mólószárat korszerűsítettünk. Ezáltal korszerűbb elektromos hálózattal és nagyobb hajóhelyek kialakításával tettük még kényelmesebbé környezetünket!


A Vitorláskikötőben található vitorláshajó-flotta számos lehetőséget kínál arra, hogy vakációnkat a Balaton vizén töltsük és sajátos élménnyel gazdagodva térjünk haza.

Kialakításának köszönhetően a kikötő minden szélirány esetén védett helyet biztosít a hajóknak.

A kikötő területén Wi-Fi szolgáltatás vehető igénybe. Kulturált szociális helyiségek, fürdő, WC, mosókonyha és hajóskonyha, valamint társalgó és bár várja a hajósokat. A balatoni vitorlás kikötő saját üzemanyag kúttal, daruval és zárt parkolóval rendelkezik. Gyermek és felnőtt vitorlás oktatás, hajós szaküzlet, és élelmiszerbolt egészíti ki a szolgáltatások sorát. Szakképzett, a balatoni vitorlázás és hajózás rejtelmeiben jártas üzemeltető és szervíz csapat biztosítja a gondtalan, problémamentes, aktív pihenést.

Emellett a Hotel Marina-Port családbarát programokkal, wellness szolgáltatásokkal, igényes szálláshelyekkel, konferenciatermekkel áll az ide érkezők rendelkezésére.

Bérlési lehetőségekről információt kérhet telefonon (+36 88 481 453) vagy emailben: kikoto@yacht.hu