Strandok, fürdők


Kristályfürdő - Ajka

1700 m2 vízfelülettel, 6 élménymedencével, napozóterasszal, játszótérrel, sportolási lehetőséggel, hétvégi animációs programokkal, különböző témájú rendezvényekkel, gasztronómiai kalandozásokkal kínál kikapcsolódási és feltöltődési lehetőséget vendégeinek. A család minden tagja felüdülhet a parkosított környezetben, élvezve a kül- és beltéri, a csúszdás, valamint élményelemekkel felszerelt medencék adta szórakozást, kikapcsolódást. Mindez egyetlen fürdőbelépővel vehető igénybe. Étkezési lehetőséget a strand területén számos büfé és fagylaltozó, a közelben több színvonalas vendéglő és bevásárlóközpont kínál. Az uszoda egész évben, az élményfürdő pedig szezonálisan üzemel.

További információ

Tapolcai Termálstrand - Tapolca

Az új tapolcai strand építése 2016 őszén fejeződött be. A tapolcai fürdő azon kevés strandokhoz tartozik ahol még van úszómedence – igaz, az élményelemek is megtalálhatóak nálunk (mint a jacuzzi medencerész, vagy a sodró medence). A legkisebbek és a családosok szórakozását Tapolcán egy pancsoló medencével biztosítjuk, a bébi-katica csúszdával, zuhatag-gombával, melyek a legkisebbek kedvencei, valamint egy gyermekmedencével, amely családi csúszdával felszerelt. A Tapolcai Termálstrand medencéinek jellemzőiről, hőmérsékletéről lejjebb tájékozódhat.

További információ

Bakony & Balaton Kártya elfogadóhely


Balatonkenesei strandok


Vak Bottyán strand - 8174 Balatonkenese, Vak Bottyán u.

Alsóréti szabadstrand - 8174 Balatonkenese, Parti sétány


Balatonakarattyai strandok

Bercsényi strand – 8172 Balatonakarattya, Aligai utca

Bezerédi strand – 8172 Balatonakarattya, Koppány sor

Lidó strand - 8172 Balatonakarattya, Koppány sor


Hámori Strand - Kislőd

Forró nyári napokon a Bakonyban sem kell attól tartanunk, hogy felfrissülés nélkül maradunk. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb. 120 cm mély. Ráadásul külön bankó sem kell, a strand a napi belépővel vagy karszalaggal használható.

Belépőjegy ára: 1000 Ft (a játszótér, a tutajok, a sportpályák (foci- és röplabda pálya), a vízi akadálypályák, a vízi élménypark, a Hámori- strand, az erdei pihenőhelyek, az állatsimogató és a tűzrakó helyek)

Nyitva tartás: 07.01-11.05.

Bakony & Balaton Kártya elfogadóhely

Alsóörsi strand - Alsóörs

A strand nagyszerű választás a gyermekes családok részére. A Balaton északi partjának egyik legkedveltebb strandja számos családbarát szolgáltatással várja a gyermekes családokat. A strandon hűsítő vízpermetet szóró kapu gondoskodik a felfrissülésről. Nyáron egészségügyi szolgálat is üzemel a parton. A strandon a szabadtéri zuhanyzók mellett, beltéri zuhanyzóval és mellékhelyiséggel, valamint öltözővel ellátott vizesblokk is található.

Belépőjegy ára:

Felnőtt belépő 700 Ft

Gyerek, nyugdíjas belépő 500 Ft

Családi belépő (két felnőtt + max 4 gyermek) 2.000 Ft

Felnőtt belépő 16 óra után 500 Ft

Gyerek, nyugdíjas belépő 16 óra után 400 Ft

Nyitva tartás: 7:30 – 18:30

Bakony & Balaton Kártya elfogadóhely


Balatonedericsi Strand - Balatonederics

A 84. főúton érkezőknek ideális választás községünk strandja, a Balaton kapujában legelsőként érhető el a családias “retró” fürdőhey. A meder fokozatosan mélyül, sem iszap, sem kő nem okoz kellemetlenséget, a víz tiszta. Már a partról is csodás panoráma tárul elénk, de kicsit beúszva elénk tárulnak a tanúhegyek csodás kupolái.

A strand területén horgászati tilalom van, és kutyát sem szabad bevinni!

Belépőjegy ára:

Felnőtt napi belépőjegy 500 Ft

Gyermek napi belépőjegy (4 éves kortól 18 éves korig) 300 Ft

Nyugdíjas napi belépőjegy 400 Ft

Napi kabinjegy vagy értékmegőrző 600 Ft

Kedvezményes családi jegy (2 felnőtt és 2 4 éves kor feletti gyermek esetén) 1.300 Ft

Minden további gyermek (4 éves kor felett) 200 Ft

Nyitva tartás: 06.01-08.31.

Bakony & Balaton Kártya elfogadóhely