Sobri Jóska Kalandpark


Adrenalin, lendület, pezsgés, dinamizmus, kacagás, móka, derültség, friss levegő, új energia. Mindebben részed lehet a kislődi Sobri Jóska Kaland- és Élményparkban, ahol tárt karokkal várják a kaland, az izgalom szerelmeseit.

Ha extrém esküvőre, betyárlakodalomra vágysz, itt a helyed! Itt drótkötélpályán érkezik a menyasszony.

Ha a jég hátán is megélő, verseny- és ütőképes kollégákat szeretnél magad mellett tudni, az egész csapatnak itt a helye!

Ha felejthetetlen élményre, kirándulásra vágysz az osztállyal, a barátokkal vagy a családdal, a kalandpark a rendelkezésedre áll!

Ha vízközelre vágysz, és szívesen elvonulnál egy kis szigetre csendesen pihenni, napozni, szomjadat oltani, a kalandpark tavának idilli közepe csak rád vár!

Jöjj, láss, győzz!

Ízelítő a kínálatból:

ládaépítés, vízigömb, jetski, famászás, 3D karika, drótkötélpálya, lézerharc, hófánk, trambulin, betyár rafting, íjászat, mászófal, állatsimogató, kalandvár, rodeó bika, kisvasút, quad, vízi akadálypályák, tutaj, légvárak, aranymosó, airsoft, elektromos kisautók, gokartok, mesterlövész, Nautic Jet-hajócsúszda, Hámori vár-Tízpróba, Rotundo-körhinta gyerekeknek, vízi csúszda, vízi rider, vízibicikli, FBI akadémia


Hámori Strand a kalandpark területén

Forró nyári napokon a Bakonyban sem kell attól tartanunk, hogy felfrissülés nélkül maradunk. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb. 120 cm mély. Ráadásul külön bankó sem kell, a strand a napi belépővel vagy karszalaggal használható.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

Sobri Jóska Kaland- és Élménypark

Nyitva tartás:

Október 3-Október 30. csak hétvégén (péntek-vasárnap) 10:00-18:00

október 31-November 6. egész héten 10:00-18:00

November 6-tól zárva, de ha szép az idő akkor hétvégén kinyitnak. Érdemes telefonon érdeklődni.

Előzetes bejelentkezéssel csoportokat fogadnak az év minden napján.

8446 Kislőd, Vashámor

+36 20 397 1093

info@bakonyikalandpark.hu

www.bakonyikalandpark.hu